Werking & Visie

Werking & Visie

close menu

Waarom kiezen voor de
Dermato Laser Clinic van Dr. Kristin Smet?

  • U komt als patiënt terecht bij een ervaren dermatoloog-arts. Met vakkennis en een medisch onderlegde blik krijgt u zo gedegen advies.
  • Onze communicatie is transparant. Of we het nu over een ingreep dan wel over prijzen hebben, u weet op elk moment waar u aan toe bent.
  • De lat voor kwaliteit ligt hoog. Het is een bewuste keuze om enkel de meest veilige en hoogwaardige producten te gebruiken.
  • U wordt behandeld in een praktijk die openstaat voor innovatie: de nieuwste technieken en evoluties worden op de voet gevolgd én toegepast.
  • In de Dermato Laser Clinic kan u terecht voor een totaalaanpak. Zo verdiept de praktijk van Dr. Kristin Smet zich in spierontspanners en fillers maar worden ook allerlei laserbehandelingen uitgevoerd.
  • U bent uniek! Als patiënt kan u rekenen op persoonlijk advies voor een gezond en natuurlijk ogend resultaat.
Werking & Visie

DR. Kristin smet

Ik vind het belangrijk dat een patiënt exact weet wat de behandeling zal kosten.

Dr. Kristin Smet

In onze patiëntenrelatie staat communicatie centraal: ik geef de patiënten altijd mijn mening maar ik verwacht ook dat patiënten vragen stellen of feedback geven. Ik zeg altijd: bel mij als er iets is.

Dr. Kristin Smet

Mijn medische achtergrond als arts laat toe de behandeling in een optimaal perspectief te plaatsen waardoor de patiënt een juiste en efficiënte behandeling krijgt.

Dr. Kristin Smet

Ik geef richting en advies vanuit mijn vakkennis als arts: zo kan de patiënt juist beslissen.

Dr. Kristin Smet

Soms moet ik nadenken over uw gelaat en neem ik de tijd voor een stappenplan. Overhaaste beslissingen worden hier niet genomen.

Dr. Kristin Smet