Definitieve ontharing

Laserbehandelingen

close menu

Definitieve ontharing

Het verwijderen van overtollige haargroei kan op verschillende manieren plaatsvinden. Om haargroei blijvend tegen te gaan dienen de haarzakjes, waarin de haargroei plaatsvindt, te worden vernietigd.

De behandeling is het meest effectief bij haren in de actieve groeifase. Tijdens deze fase is er pigment (melanine) aanwezig rond de haarwortel. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat men meer dan één behandeling moet ondergaan voor men kan spreken van een volledige ontharing. Naargelang van de behandelde zone, heeft men gemiddeld 6 à 8 behandelingen nodig om een blijvend resultaat te bekomen.

Onze praktijk heeft de laatste nieuwe, meest performante en snelste ontharingslaser aangeschaft. De ‘intelligente’ Clarity II is de nieuwe gouden standaard onder de ontharingslasers. Sneller, efficiënter, veiliger en minder pijnlijk dan de meeste bestaande systemen op de markt en kan bovendien ingezet worden bij elk huid- en haartype, gesteld dat er natuurlijk nog een minimum aan melanine aanwezig is in de haartjes.

Permanente laserontharing

TE BEHANDELEN ZONE
Bovenlip275 euro
Kin275 euro
Oksels 625 euro
Volledige rug (incl. nek en schouders)2250 euro
Bikini klein625 euro
Bikini midden875 euro
Bikini max1125 euro
Onderbenen + knie
1500 euro
Volledige benen2500 euro
Volledige benen + bikini3375 euro

Voor meer informatie kan u terecht op 09/226 19 16 of kom vrijblijvend op een consultatie.