Anti-aging

Laserbehandelingen

close menu

Anti-aging

CO2 Laser (gefractioneerd)

Laserbehandeling van de fijne rimpels

Voor fijne en diepere rimpels kan de nieuwe gefractioneerde laser techniek worden gebruikt. Hierbij worden huiddeeltjes van 0.2 mm diameter weggelaserd. Hierdoor bekomt men een krimpeffect van het collageen en dit in de natuurlijke richting van het collageen.

Met deze nieuwe lasertechniek heeft met geen littekenvorming en geen pigment beschadiging. Ideale zones:

  • volledig gelaat
  • rond de mond
  • rond de ogen
  • de hals
Anti-aging

Voorafgaand van de behandeling neemt de patiënt pijnstilling en smeert een verdovende crème. De behandeling is niet pijnloos, voelt aan als zeer fijne speldenprikjes en geeft een branderig gevoel. Dit gevoel kan maximaal enkele uren kan duren.

Na de behandeling treedt er zwelling en roodheid op die 2 à 3 dagen aanhoudt. Nadien worden er korstjes gevormd zodat de nieuwe huid zich kan herstellen. Na 6 à 8 dagen is de huid genezen doch kan nog enkele weken wat roze zien maar dit kan worden gecamoufleerd. De normale activiteiten kunnen dus steeds verder gezet worden.

Anti-aging

INFINI

De Infini is een gefractioneerd radiofrequentie toestel met hoge intensiteit door middel van micro-naalden of microneedling. Het systeem kan worden aangewend voor alle problemen mbt. huidkwaliteit en huidtextuur

  • fijne rimpels
  • huidverslapping
  • striemen
  • (acné) littekens

Door de regelbare diepte van de naalden, die tot 3,5 mm diep kunnen penetreren, wordt de huid tijdens één sessie op meerdere lagen benaderd om een drie-dimensioneel resultaat te bekomen.

De warmte die afgegeven wordt in de verschillende huidlagen activeert het herstelmechanisme van de huid, en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid zichzelf ten dele vernieuwd.

Kenmerkend voor de Infini is zijn kop met 49 super dunne naaldjes die op de punt na met goud geïsoleerd zijn. Dit zorgt ervoor dat de warmte enkel in de diepte wordt afgegeven, en dat de huid aan de oppervlakte intact wordt gelaten. Op die manier kan de downtime beperkt gehouden worden, en kunnen de dagelijkse activiteiten vrij snel weer opgenomen worden. Naargelang van de intensiteit waarmee gewerkt wordt kan de zwelling en de roodheid iets langer aanhouden.

Om de downtime tot een minimum te beperken passen wij onmiddellijk na de behandeling LED-therapie toe.

Deze behandeling moet gemiddeld 3 keer herhaald worden met een periode van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling.

Dankzij de superkrachtige motor in het handstuk duurt een sessie gemiddeld slechts zo’n 15 à 20 minuten.

Het definitieve resultaat is zichtbaar 3 maanden na de laatste behandeling.

Voor meer informatie kan u terecht op 09/226 19 16 of kom vrijblijvend op een consultatie.