Team

Team

close menu

Team Dr. Kristin Smet

Dr. Kristin Smet

Dr. Kristin Smet

Dr. Kristin Smet is een ervaren dermatoloog die, al meer dan 20 jaar , haar werk met passie uitoefent.

In 1996 studeerde zij met onderscheiding af als arts aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Geboeid door de techniek volgde zij nadien de specialisatie dermatologie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Na deze opleiding volgde zij meerdere specialistatiecursussen in de dermato-cosmetologie in binnen-en buitenland.

Sinds 2000 heeft ze haar eigen zelfstandige praktijk in Gent – Drongen: de Dermato Laser Clinic. Al gauw leidde haar gedrevenheid haar naar de esthetische dermatologie waarin zij zich jarenlang verder specialiseerde. Dr. Smet schoolt zich hiervoor voortdurend bij. Ze volgt wereldwijd grote internationale congressen alsook zeer gerichte producttrainingen.

Niet toevallig is Dr. Kristin Smet een fervente sporter: Met joggen houdt zij haar conditie op peil. Haar grote passie is skiën op hoog niveau: in de techniek van deze sport kan ze haar hart kwijt. Diezelfde passie voor techniek vinden we terug in haar praktijk: nieuwe technieken in de esthetische dermatologie fascineren haar. Dr. Smet is helemaal gewonnen voor wat nieuw is én steeds beter kan.

Medisch assistente Hanne Verswalm

Medisch assistente Hanne Verswalm

Om voor de patiënten maximaal aanwezig te zijn werkt Dr. Kristin Smet in team met haar assistente Hanne Verswalm. Hanne behaalde een diploma schoonheidszorgen op bachelor niveau, ze is een belangrijke pijler van de praktijk.

Als medisch assistente staat Hanne de dokter overal bij, zij legt telefonische afspraken vast, zij verwelkomt u wanner u langskomt in Drongen en bereidt het consult pro-actief voor.

Naast een efficiënte administratieve ondersteuning, helpt Hanne Dr. Smet bij ingrepen indien nodig, en neemt zij ook meerdere behandelingen voor haar rekening onder begeleiding van de arts. Met eigen beeldmateriaal demonstreert ze de patiënten hoe resultaat wordt bekomen.

Dr. Kristin Smet waakt steeds over de medische omkadering en neemt de persoonlijke begeleiding van de patiënt en de bespreking voor zich.

Medisch assistente Annelies Roelandts

Medisch assistente Annelies Roelandts

Sinds kort vervolledigt Annelies het team in onze praktijk. Annelies behaalde ook een diploma schoonheidszorgen, wat perfect aansluit bij de huidige dynamiek in de praktijk.

Zij ondersteunt Dr. Smet op alle mogelijk vlakken; administratief, telefonisch, en neemt ook meerdere behandelingen voor haar rekening.

Dr. Kristin Smet waakt steeds over de medische omkadering en neemt de persoonlijke begeleiding van de patiënt en de bespreking voor zich.

Dankzij deze heldere taakverdeling kan Dr. Kristin Smet zich maximaal focussen op de medische behandeling van u, de patiënt. Dokter en assistente zijn een goed draaiend team.

Dat u zich beter voelt is hun dagelijks gedeelde missie.

“De praktijk van Dr. Kristin Smet is efficiënt en doeltreffend. Ik voel er mij thuis en op mijn gemak. Ik weet waar ik aan toe ben.”

Patiëntengetuigenis