Lichte opfrissing

Laserbehandelingen

close menu

GENESIS

Hoe werkt de genesis laserbehandeling?

Genesis is anti-aging laserbehandeling met lange pulsduur die de verschillende huidlagen opwarmt. Deze diepe warmte zorgt voor de aanmaak van collageen en huidverdikking. Hierdoor krijgt de huid meer volume en zorgt dit voor een liftend effect. Deze laser is ook uiterst geschikt voor grovere poriën te behandelen. Het verbetert de huidstructuur en geeft een mooie glow aan de huid. Het geeft met andere woorden de huid een algemene opfrissing.

 

Wat te doen voor de behandeling?

U hoeft niets speciaals te doen voor de behandeling.

 

Wat kan je verwachten tijdens de behandeling?

Uw gelaat wordt gereinigd en uw ogen worden beschermd met een brilletje. Een behandeling wordt zonder verdoving uitgevoerd en duurt gemiddeld vijftien tot dertig minuten. Deze behandeling wordt goed verdragen. De huid zal warm aanvoelen, deze branderigheid duurt maximaal enkele uren en zal snel verminderen.

 

Wat na de behandeling?

Na de behandeling kan lichte roodheid en lichte zwelling optreden. U mag een herstellende crème smeren zoals Antirougeurs crème (Avène) minimum 2 keer per dag (meer mag ook als dit comfortabel voelt. U mag al uw activiteiten verder zetten.

 

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Voor het meest optimale resultaat zijn er meestal 3 à 4 behandelingen vereist. Deze mogen om de 2 tot 4 weken herhaald worden.

Microneedling met Integrated Skin Care

Wat is de micronedling?

Dit is een minimale invasieve behandeling waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro) openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd en bovendien door het creëren van gecontroleerde schade wordt het gezonde omliggende weefsel gedwongen om meer collageen aan te maken. Daarnaast zorgen de microkanaaltjes in de huid dat er 80% meer productopname plaatsvindt zodat de werking van de producten significant toeneemt.

 

Wat kan je verwachte tijdens de behandeling?

Het is een zachte, pijnloze, comfortabele behandeling dat heel het jaar door uitgevoerd kan worden en waarbij geleidelijk aan de diepe opgedreven worden naargelang de conditie van de huid. Ook de serums die we tijdens de microneedling gebruiken, worden gekozen op maat van je huid. Onze serums bevatten zeer hoogwaardige en herstellende actieve ingrediënten. De behandeling mg om de 3 weken herhaald worden.

 

Wat kan je verwachten van de behandeling?

Uiteindelijk zal dit alles ervoor zorgen dat er een verminderde zichtbaarheid van hyperpigmentatie, rimpels, verslapping, onregelmatigheden zoals littekens is.

 

Kostprijs: 195 EURO, inclusief LED