PROFHILO (face&body)

Esthetische behandelingen

close menu

PROFHILO

Hoe werkt PROFHILO?

Profhilo® is een nieuw type hyaluronzuur met unieke eigenschappen voor een natuurlijk anti-aging effect. Profhilo is puur hyaluronzuur, dat op een andere manier bewerkt is dan de “normale” hyaluronzuur fillers. Door deze speciale eigenschappen geeft het geen volumetoename van het gelaat. Profhilo stimuleert verschillende types collageen (1, 3, 4 en 7), elastine in keratinocyten en fibroblasten in de huid. Deze cellen zorgen normaal voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Vanaf je 30ste worden deze cellen minder actief. Profhilo zorgt voor stimulering van deze cellen. Dit zorgt voor een versteviging en meer elasticiteit van de huid. Het zorgt dat probleemgebieden als hangende wangen en onscherpe kaaklijn weer verstrakken. Bovendien verbetert het de teint van je huid, en werkt het sterk hydraterend.

Hoe verloopt de PROFHILO behandeling?

Bij een Profhilo behandeling wordt 2ml hyaluronzuur geïnjecteerd met de zogenaamde 5-points BAP techniek. Hierbij worden er op 5 plekken per zijde van het gelaat injecties geplaatst, met 0,2ml per injectie. De injecties zijn goed te verdragen, en in principe is er geen verdoving nodig. Als je toch graag verdoving wilt (met verdovende crème), is dat uiteraard wel mogelijk.

Hoeveel herhalingen moeten er gebeuren?

Een eerste behandelkuur bestaat altijd uit twee behandelingen, in totaal dus 4ml. Telkens met één maand tussen. Bij een zwaardere verouderde huid kan een derde behandeling nodig zijn. Een onderhoudsbehandeling kan steeds herhaald worden elke 9 tot 12 maanden met één sessie van 2ml.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Niet alleen het gelaat kan behandeld worden, maar ook de hals.

NIEUW: PROFHILO BODY

Profhilo® bestaat uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Een anti-age behandeling speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam.

PROFHILO BODY zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de huid weer steviger, gezonder en veerkrachtiger.

Welke zones kunnen behandeld worden?
  • handen
  • onderkant bovenarmen
  • decolleté
  • buik
  • knieën
PROFHILO (face&body)
Welk resultaat mag u verwachten?

Na de eerste behandeling merk je vrijwel direct dat je huid beter gehydrateerd is. Maar het duurt even voordat je resultaat van de huidverbetering ziet. Waar je bij andere hyaluronzuur fillers direct effect hebt door de volumewerking, is dat bij Profhilo anders. Omdat Profhilo de eigen huidcellen aan het werk zet, duurt het ongeveer één maand na de tweede behandeling voordat je resultaat begint te zien van de structurele huidverbetering. Na een kuur Profhilo (met twee behandelingen) heb je ongeveer 12 maanden een zichtbaar mooi resultaat.

Wat na de behandeling?

De eerste uren na de behandeling zijn er mogelijks kleine bultjes zichtbaar op de injectieplaats die na enkele uren weg trekken. Zoals elke behandeling met injecties is er steeds kans op kleine blauwe plekken. Deze mogen nadien gecamoufleerd worden met make-up.

Intensief sporten de dag van de behandeling wordt afgeraden. Ook sauna’s of zonnebanken kunnen beter vermeden worden de eerste week. Laat telkens twee weken tussen een peeling, bindweefselmassage, laserbehandeling of andere warmtebehandeling.

Rimpelvullers / Fillers

Wij werken enkel met de meest veilige en hoogwaardige injectables die er bestaan, en gebruiken steeds referentieproducten. Dit is voor ons een essentiële voorwaarde.

PROFHILO  gelaat & hals (2 ml)300 euro
PROFHILO body – handen, decolleté, buik, knieën (3 ml)390 euro
PROFHILO body – onderkant bovenarmen (6 ml)690 euro

De overheid verbiedt ons informatie over het behandelen met rimpelvullers of spierverslappende middelen op een website te vermelden. Voor meer informatie kan u terecht op 09/226 19 16 of kom vrijblijvend op een consultatie.