Welkom

Welkom

close menu

Welkom bij de dermatologischepraktijk van

Bij ons krijgt u duidelijke antwoorden op uw esthetische vragen in al hun facetten.

Dr. Kristin Smet luistert niet enkel naar u maar ze onderzoekt ook met een medisch onderlegde blik. Dan pas geeft ze u een persoonlijk advies. Het is haar vakkundig oog dat waakt over uw huid en gelaat.

Met een jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing en specialisatie kan zij u een totaalaanpak aanbieden die gebaseerd is op de nieuwste esthetische technieken. Zo verdiept de Dermato Laser Clinic zich in spierontspanners en fillers maar worden ook alle laserbehandelingen aangeboden.

In onze praktijk ligt de drempel voor u, onze patiënt, laag. Transparante prijzen vinden we belangrijk: u weet op elk moment waar u aan toe bent. Diezelfde transparantie vindt u terug in onze communicatie: ons team is aanwezig, bereikbaar en zeer aanspreekbaar.

De lat voor onszelf en de medische producten waar we mee werken leggen we dan weer hoog. Het is een bewuste keuze om enkel de meest veilige en hoogwaardige producten te gebruiken.

Dag na dag werken we op die manier aan gezonde en natuurlijk ogende resultaten die bijdragen aan uw welbevinden en zelfzekerheid. Zo streven we subtiel naar gelukkige patiënten.

Welkom