Tattoo verwijderen met PICO laser

Laserbehandelingen

close menu

Tattoo verwijderen met PICO laser

Onze praktijk beschikt over de meest performante laser om tatoeages te verwijderen; nl. de Picoplus.

De Picoplus is de veiligste, krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen. Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat.

De Picoplus is een nieuwe hoogtechnologische laser die bovendien is goedgekeurd door de Food en Drugs Administration(FDA) in de Verenigde Staten.

De belangrijkste eigenschappen van een tatoeagelaser zijn de golflengte (nm),de pulsduur(picoseconde)en het piekvermogen. Om tattoos in alle kleuren effectief te behandelen zijn er meerdere golflengtes nodig. De Picoplus heeft er 4, waardoor alle kleurpigmenten verwijderd kunnen worden, zelfs de meest hardnekkige, zoals bv. lichtblauw of groen.

Ook (semi-)permanente make-up, vaak ook PMU genoemd, kan verwijderd worden met de PICO laser. Zowel de wenkbrauwen als eyeliners kunnen behandeld worden.

Bovendien beschikt de Picoplus ook over een fractioneel handstuk met 2 verschillende golflengtes dat op 3 verschillende dieptes kan worden ingesteld. Na elke behandeling gebruiken we dit fractioneel handstuk  om littekenvorming te voorkomen, en om de wondheling te versnellen.

Dus zelfs als u denkt uitbehandeld te zijn met uw tattoo, of u heeft er een ontsierend litteken aan overgehouden, kom gerust langs op de praktijk. De Picoplus kan u gegarandeerd van de resterende ellende verlossen!

Gelukkig beschikken wij over de nieuwste PICO laser die op de meest veilige manier tattoo’s verwijdert in minder behandelingen dan elke andere laser!

Voor meer informatie kan u terecht op 09/226 19 16 of kom vrijblijvend op een consultatie.