PRP – Vampire facelift

Esthetische behandelingen

close menu

PRP – Vampire facelift

Met uw eigen bloedplasma een mooie tint en volle haardos bekomen

Hoe werkt een PRP behandeling?

Door eigen bloedplasma te injecteren, wordt het herstelproces van de huid bevorderd en krijgt het een frisser en voller effect.

Ook bij haarverlies heeft het toevoegen van bloedplaatjes een positief effect. De groeifactoren zorgen ervoor dat de groeifollikels weer actief worden en zo de haargroei stimuleren.

PRP staat voor plaatjes rijk plasma: Platelet Rich Plasma.

Hoe verloopt een PRP behandeling?

Er wordt een kleine hoeveelheid van uw eigen bloed afgenomen. Dit bloed wordt in de centrifuge geplaatst. Zo verkrijgen we bloedplasma dat rijk is aan geactiveerde bloedplaatjes. Deze bloedplaatjes produceren groeifacturen die de celgroei en celdeling stimuleren.

Toepassingen vinden we onder andere in de orthopedie en wondgenezing, maar we zien zeer mooie resultaten van PRP behandelingen op het gebied van huidverbetering met microneedling, ook wel met een trendy naam ‘Vampire facelift’ genoemd.

PRP – Vampire facelift
PRP – Vampire facelift
PRP wordt gebruikt:
 • Ter hoogte van het gelaat, de hals en decolleté
 • Ter hoogte van de schedelhuid voornamelijk bij verminderde haarinplanting
 • Ter hoogte van littekens
 • Ter voorbereiding van én als nabehandeling van een haartransplantatie:
  • Het wordt sterk aangeraden om PRP behandelingen uit te voeren voor én na een haartransplantatie om de vascularisatie te bevorderen.
  • Als voorbereiding op de transplantatie dient met 2 PRP behandelingen te laten uitvoeren. Één op 12 weken en één op 6 weken voor de ingreep.
  • Nadien wordt aangeraden om 2 weken na de haartransplantatie opnieuw een PRP behandeling uit te voeren. Deze dient nog eens herhaald te worden na 1 maand en ten slotte nog eens na 3 maand.
Wat na de behandeling?

De eerste dagen is er een mooie glow zichtbaar. PRP werkt namelijk op huidkwaliteit en textuur en zet onderhuids veel in gang.

 • Ter hoogte van het gelaat, de hals en decolleté: mooie doorbloeding, revitalisatie, minder fijne lijntjes, donkere wallen verminderen, stralende teint en jongere uitstraling.
 • Ter hoogte van de schedelhuid: toename van de haarinplanting
 • Ter hoogte van littekens: opmerkelijke verbetering

 

PRP  behandelingen

PRP behandeling met 2 spuiten275 euro
PRP behandeling met 3 à 4 spuiten 325 euro
PRP + dermaroller ‘vampirefacelift’ (inclusief LED)325 euro
PRP + INFINI kleine zone ‘intense vampirefacelift’ (incl. LED+kop)375 euro
PRP + INFINI grote zone ‘intense vampirefacelift’ (incl. LED+kop)425 euro

De overheid verbiedt ons informatie over het behandelen met rimpelvullers of spierverslappende middelen op een website te vermelden. Voor meer informatie kan u terecht op 09/226 19 16 of kom vrijblijvend op een consultatie.

Onze overige behandelingen